Днес Петков каза - Пашата казал... ще си го съдят

...
 Днес Петков каза - Пашата казал... ще си го съдят
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Бащата на сглобката беше покойният Алексей Петров

  " Днес Петков сподели - Пашата споделил... ще си го съдят хората. 20-30 години не съм го и чул. Алексей Петров, който направи сглобката, бяха в един тим. Бащата на сглобката беше починалият Алексей Петров. Той беше поръчител пред мен за тези хора. "  Това съобщи Бойко Борисов пред публицисти.

" Вместо да се схванат, той отново - кой каквото направи, Бойко Борисов му е отговорен. И най-после - " ще преговаряме единствено с Бойко Борисов за нова сглобка ". Ние виждаме метод на мислене, който не знам дали да го разясня изобщ, възмути се водачът на ГЕРБ, който се среща със симпатизанти в столичния регион " Оборище ". Заедно с него са Даниела Райчева и Йорданка Фандъкова.

" Асен Василев излезе и сподели, че Габриел е лицето на мафията. После Денков споделя, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме държавно управление, бяхме единствено аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски. Но в този момент опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ. "

Борисов разгласи, че през днешния ден е избран избирателен слоган.                    

" Слоганът за европейската ни национална партия е: " Сигурна Европа ", добави Борисов и се пошегува: " Дължите ми 200 хиляди $ за лобизма и за рекламата ".

" Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за " Овча купел ". След ремонтираното незабавно взлизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора в този момент не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен към София, и опция да се върви в възможната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат, посочи той. " Вярно - непочтено, правилно - с флашки, само че имаха повече гласове. Половин година мина - няма смяна ".

" 8 автомагистрали, 7 моста, 9 тунела. Българите гледат и викат " Това е знамение. Не е смяна, а чудо ". Най-малкият проблем са фалшификациите. Да фалшифицираш очакванията на хората. Успяха да излъжат голяма част от хората, само че резултатите са забележими. "

" България е извънредно значима за ЕНП, за най-голяма наслада тази година и двете неща, на които ЕНП дава като цели, са сигурност, земеделие, което за българите е значимо ", добави Борисов.

По отношение на сглобката Борисов съобщи: " В политиката в никакъв случай не се споделя в никакъв случай! Може да вършим някакви дейности за непоклатимост. "

" Нито разузнаването, нито ДАНС са назначавани от ГЕРБ. Президентът седи от едната страна, те от другите, с цел да балансират службите. "

" Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години. Кирил Петков заподозря, че надали не аз през Пашата, Бивол и Корал имам присъединяване в това. Това изрично не е правилно и аз научих от проверяващите уеб сайтове. Но зад това прозира по какъв начин можеш да се явиш в един миг като очевидец и да арестуваш хора нелегално, казано от департамента на Съединени американски щати. И българският съд също се произнесе на две инстанции, само че ние с сътрудниците от първия ред лежахме в ареста. "

" Ние в никакъв случай не сме казвали, че сме идеални, Връщали сме обратно, извинявали сме се. Дори оправданията им звучат нелепи. Аз и Кирил Петков взехме решенията за Корал, за Иракли. Направихме всички, което изиска, за отбраната на тези плажове. Правихме положителни неща дружно. Никога не е ставало на въпрос. Сега се сетиха за описи ", съобщи Борисов по повод на скандала с документи, за които се твърди, че са формирани с подправен автограф на ръководителя на „ Да запазим Корал " Атанас Русев.

Припомняме, че в понеделник заран ръководителят на сдружението Атанас Русев съобщи пред bTV, че подправени документи, подписани с електронния автограф на Лена Бориславова, са употребявани, с цел да се смени Управителният съвет на " Да опазим Корал ".

По-късно съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков замеси Румен Николов - Пашата в историята с фалшифицираните подписи.

Прокуратурата разгласи, че проверява сигнала Атанас Русев, импортиран в Държавна организация „ Национална сигурност " (ДАНС).

Борисов добави още, че " Възраждане " се пробва да избави ПП-ДБ от " любовна връзка " сред тях.

" Бившите ни сътрудници си преписаха всичко хубаво за тях. Няма спечелили от всичко, което се случи. Това отблъсква хората. Затова акцията би трябвало да бъде положителна. Трябва да бъде ние какво ново предлагаме на българите. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР